Kim Russ – van Drunen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diëtist Kim Russ–van Drunen is het gezicht achter Diëtistenpraktijk Op Maat. Kim heeft na het VWO de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in 2007 afgerond. Zij werkte vervolgens ruim 4 jaar bij een thuiszorgorganisatie in Leiden, waar ze spreekuur deed in verschillende huisartsenpraktijken en ze cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten ontwikkelde en gaf.

In januari 2011 heeft Kim met veel enthousiasme Diëtistenpraktijk Op Maat opgericht. De diëtistenpraktijk is gestart in Apotheek Donker in Beverwijk en draait inmiddels spreekuur op meerdere locaties in Beverwijk, Krommenie en Santpoort-Zuid. Daarnaast geven de diëtisten ook cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten op aanvraag.

Kim is als diëtist ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Om deze inschrijving te mogen behouden, houdt zij haar vakkennis up-to-date door regelmatig bijscholingen en post-HBO-opleidingen te volgen, stagiaires te begeleiden en deel te nemen aan intervisie met collega’s. Zo heeft Kim de afgelopen jaren verschillende post-HBO-opleidingen gevolgd, zoals Voeding en diabetes, Voeding en COPD, Voeding en kanker, Motivational Interviewing, Cognitieve Gedragstherapie voor diëtisten en Eetstoornissen.
Kim is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

 

Manon te Linde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manon te Linde is in 2015 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na afloop van haar studie heeft Manon zich als diëtist ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Om deze inschrijving te behouden vult zij haar kennis aan met verschillende post-HBO-opleidingen, symposia en intervisies met collega-diëtisten.

De afgelopen periode heeft Manon zich gespecialiseerd in bariatrische chirurgie (maagverkleinende operaties), diabetes mellitus en heeft ze zich gespecialiseerd tot ‘darmdiëtist’ en in het FODMAP-dieet. Daarnaast heeft zij meerdere symposia bijgewoond over o.a. ondervoeding en voeding bij sport. Naast de inschrijving in het Kwaliteitsregister voor Paramedici is Manon ook lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Manon heeft diëtistische kennis over o.a. overgewicht / obesitas en bariatrische chirurgie / ongewenste gewichtstoename of gewichtsverlies / ondergewicht / ondervoeding / diabetes mellitus / COPD / hart- en vaatziekten / maag- en darmklachten / sondevoeding / hartfalen / darmproblematiek. (Zie voor een complete lijst de indicaties onder het kopje ‘Informatie’.)